Marcao Kerem Aktürkoğlu Kavgası : W942upikvjcoxm - Dakikasında topun taca çıktığı esnada galatasaraylı marcao ile.

Marcao Kerem Aktürkoğlu Kavgası : W942upikvjcoxm - Dakikasında topun taca çıktığı esnada galatasaraylı marcao ile.. Marcao kerem niye kavga etti? İşte kare kare o anlar. İşte marcao ile kerem aktürkoğlu arasında yaşanan kavga anı pic.twitter.com/uwfoxwq0cj. Peki, marcao arkadaşına niye vurdu? Peki marcao ve kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavganın sebebi neydi?

Marcao ile kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavga geceye damga vurdu. Marcao, kerem aktürkoğlu'na neden saldırdı? Marcao, 30 metre depar atarak kerem aktürkoğlu'na önce kafa attı, daha sonra yumrukladı. Brezilyalı futbolcu marcao, geçtiğimiz yıl da hazırlık maçı sırasında halil dervişoğlu ile tartışmıştı. Dakikasında topun taca çıktığı esnada galatasaraylı marcao ile.

Jv Km Xdqrdwgm
Jv Km Xdqrdwgm from iaftm.tmgrup.com.tr
Peki, marcao arkadaşına niye vurdu? Dün akşam galatasaray ile giresunspor arasında oynanan maçta skandal bir olay yaşandı. Marcao, kerem aktürkoğlu'na kafa attı!. Galatasaraylı marcao'nun, takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saldırmasını yorumcular değerlendirdi. Maç sırasında takım arkadaşı marcao'nun şiddetine maruz kalan kerem aktürkoğlu neye uğradığını şaşırdı. Marcao ve kerem aktürkoğlu neden kavga etti? Marcao, kerem aktürkoğlu'na kafa attı. Dakikasında saha bir anda karıştı.

Galatasaraylı marcao'nun, takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saldırmasını yorumcular değerlendirdi.

Peki marcao ve kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavganın sebebi neydi? Mücadeleye marcao'nun kerem aktürkoğlu'na saha içinde attığı yumruk damga vurdu. Merak edilen tüm soruları sizler için cevapladık. Marcao ve kerem aktürkoğlu neden kavga etti? Marcao takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na neden saldırdı? Maç sonrası galibiyetten çok, marcao'nun kerem aktürkoğlu'na saha içinde yumruklu saldırısı konuşuldu. Marcao ile kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavga geceye damga vurdu. Dakikasında, alanlarda seçkin görülen bir tatsızlık yaşandı. Marcao, kerem aktürkoğlu'na kafa attı!. Çıkan tartışma kavgaya dönüştü ve marcao kerem aktürkoğlu'na önce kafa attı ardından yumruk salladı. Marcao, 30 metre depar atarak kerem aktürkoğlu'na önce kafa attı, daha sonra yumrukladı. Galatasaraylı marcao'nun, takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saldırmasını yorumcular değerlendirdi. Marcao kerem niye kavga etti?

Marcao ve kerem aktürkoğlu neden kavga etti? .marcao'nun takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saha içinde saldırmasıyla ilgili de konuştu. Brezilyalı futbolcu marcao, geçtiğimiz yıl da hazırlık maçı sırasında halil dervişoğlu ile tartışmıştı. Brezilyalı stoper, genç oyuncuyla yaşadığı tartışma sonrası sinir krizi geçirdi, üzerine koşarak kafa attı. Peki, marcao arkadaşına niye vurdu?

Iezsrffr4wjzam
Iezsrffr4wjzam from i.haberglobal.com.tr
Marcao ve kerem aktürkoğlu neden kavga etti? Galatasaraylı marcao ile kerem aktürkoğlu'nun bir gün önceki kavgası uluslararası basında gündem oldu. İşte marcao ile kerem aktürkoğlu arasında yaşanan kavga anı pic.twitter.com/uwfoxwq0cj. Bugün itibariyle kerem aktürkoğlu'nun şevki kırılmış olabilir. Dakikasında marcao, kerem aktürkoğlu'na saldırırken, yumruklar savurdu. .marcao'nun takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saha içinde saldırmasıyla ilgili de konuştu. Galatasaraylı marcao'dan kerem aktürkoğlu'na kafa ve yumruklu saldırı! Dün akşam galatasaray ile giresunspor arasında oynanan maçta skandal bir olay yaşandı.

Nasıl bir karar vereceğimizi yakında göreceksiniz.

Mücadelenin önüne ise marcao'nun takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na vurması öne geçti. Hem kerem'in gençliğini koruyacağız, marcao'ya da gereken neyse yapacaksak biz yapacağız. .marcao'nun takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saha içinde saldırmasıyla ilgili de konuştu. Maç sırasında takım arkadaşı marcao'nun şiddetine maruz kalan kerem aktürkoğlu neye uğradığını şaşırdı. Marcao kaç maç men cezası alır? Marcao, kerem aktürkoğlu'na neden saldırdı? Fatih terim'den marcao ve kerem aktürkoğlu açıklaması. Marcao kerem niye kavga etti? Maç sonrası galibiyetten çok, marcao'nun kerem aktürkoğlu'na saha içinde yumruklu saldırısı konuşuldu. Kerem aktürkoğlu ile marcao arasında yaşanan olaylar tüm takımda huzuru kaçırdı. Galatasaraylı marcao ile kerem aktürkoğlu, saha ortasında birbirine girdi. Marcao, kerem aktürkoğlu'na kafa attı. Nasıl bir karar vereceğimizi yakında göreceksiniz.

Marcao, 30 metre depar atarak kerem aktürkoğlu'na önce kafa attı, daha sonra yumrukladı. Marcao, kerem aktürkoğlu'na neden saldırdı? Brezilyalı stoper, genç oyuncuyla yaşadığı tartışma sonrası sinir krizi geçirdi, üzerine koşarak kafa attı. Giresunspor maçında kerem aktürkoğlu'nu dövmeye kalktı! Marcao, kerem aktürkoğlu'nun yaptığı harekete sinirlenip takım arkadaşına yumruk attı.

Oxfwgwvkyvvabm
Oxfwgwvkyvvabm from img.fanatik.com.tr
Marcao, kerem aktürkoğlu'nun yaptığı harekete sinirlenip takım arkadaşına yumruk attı. Bugün itibariyle kerem aktürkoğlu'nun şevki kırılmış olabilir. Mücadeleye marcao'nun kerem aktürkoğlu'na saha içinde attığı yumruk damga vurdu. Merak edilen tüm soruları sizler için cevapladık. Marcao ve kerem aktürkoğlu neden kavga etti? Marcao, kerem aktürkoğlu'na neden saldırdı? Giresunspor maçında kerem aktürkoğlu'nu dövmeye kalktı! Marcao, 30 metre depar atarak kerem aktürkoğlu'na önce kafa attı, daha sonra yumrukladı.

Marcao takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na neden saldırdı?

Bugün itibariyle kerem aktürkoğlu'nun şevki kırılmış olabilir. Marcao ve kerem aktürkoğlu neden kavga etti? .marcao'nun takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saha içinde saldırmasıyla ilgili de konuştu. İşte marcao ile kerem aktürkoğlu arasında yaşanan kavga anı pic.twitter.com/uwfoxwq0cj. Brezilyalı futbolcu marcao, geçtiğimiz yıl da hazırlık maçı sırasında halil dervişoğlu ile tartışmıştı. İşte, marcao kerem kavgası ve büyük tepki çeken o görüntüler | video 17.08.2021 | 00:28. Dün akşam galatasaray ile giresunspor arasında oynanan maçta skandal bir olay yaşandı. Maç sırasında takım arkadaşı marcao'nun şiddetine maruz kalan kerem aktürkoğlu neye uğradığını şaşırdı. Brezilyalı futbolcu marcao, geçtiğimiz yıl da hazırlık maçı sırasında halil dervişoğlu ile tartışmıştı. Brezilyalı stoper, genç oyuncuyla yaşadığı tartışma sonrası sinir krizi geçirdi, üzerine koşarak kafa attı. Çıkan tartışma kavgaya dönüştü ve marcao kerem aktürkoğlu'na önce kafa attı ardından yumruk salladı. Maç sonrası galibiyetten çok, marcao'nun kerem aktürkoğlu'na saha içinde yumruklu saldırısı konuşuldu. Hem kerem'in gençliğini koruyacağız, marcao'ya da gereken neyse yapacaksak biz yapacağız.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook